Skadetakst

Skadetakst i Drammen eller Omegn. Dersom du trenger en skadetakst, så trenger du en uavhengig byggekyndig takstmann som ikke har bindinger til andre i bransjen. En uavhengig takstmann, som ikke har bindinger til forsikringsselskapet, ser saken på en objektiv måte og lytter mere enn han prater.

Dersom du har hatt et uhell. det kan være en vannskade, en brannskade eller et innbrudd og trenger hjelp til å få orden på sakene.

Du kjenner din bolig bedre enn alle takstmenn, derfor er det viktig at takstmannen lytter til deg. På denne måten er det enklere for en byggekyndig takstmann å gjøre en årsaksanalyse. Deretter gi et mest mulig korrekt krav som du kan sende ditt forsikringsselskap.

Byggekyndig takstmann

Den gjengse oppfatningen er at alle takstmenn er byggekyndige. Det er dessverre ikke slik. I enkelte takstkretser i Norge mener man at et halvt år på takstkurs er nok. Da er man takstmann. I Byggmestrenes Takseringsforbund må man ha en en lang praktisk byggfaglig utdannelse før man kan få begynne på selve takstutdannelsen. Det er forskjellen på en takstmann og en byggekyndig takstmann.

Jeg tar gjerne din skadetakst i Drammen

Er jeg er den rette takstmannen for din bolig for en skadetakst i Drammen eller omegn, så ta kontakt for en hyggelig prat.

Takstmann Drammen
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Om oss

Hvordan bli takstmann?

Dersom du har erfaring fra byggebransjen, kan du bli takstmann i BMTF. Sjekk gjerne ut Mesterskolen for mer informasjon.