Verditakst

Takstmann Drammen

Verditakst Drammen. For at man skal kunne sette en mest mulig nøyaktig verditakst på en bolig er man avhengig av en nøyaktig teknsik verdi på boligen.

En takstmann som i tillegg er byggmester kan sette en nøyaktig teknisk verdi på en bolig, fordi det hører med til byggmesteryrket.

Trenger du bare en verditakst så kan også denne utføres av alle takstmennene her på siden. Da får du en god og riktig verditakst på din bolig.

Dersom du har hytte på sørlandet eller vurderer å kjøpe eller selge en bolig på Sørlandet, kan det lønne seg å ta en tur innom en byggekyndig takstmann i Kristiansand eller omegn.

Norges største takstmann-portal med kun fagfolk finner du på finn-takstmann.no

Takstmann Drammen

VERDITAKST DRAMMEN

Dersom du skal ha en verditakst i Drammen er det kun en ting du bør tenke på: En lokalkjent byggekyndig takstmann.

Dersom din takstmann er lokal, eller i alle fall lokalkjent, så er han ekspert på prisnivået på boliger. Takstmannen vil fort få en utgangsverdi i hodet, men det er bare utgansgverdien. Noen takstmenn stopper der og sier at dette er verdien.

En byggekyndig takstmann vil ikke stoppe ved utgangsverdien, men starte der. Han vil nå vurdere beliggenheten, tomtestørrelsen, boligens areal, eventuelle andre arealer som for eksempel garasje, uthus, osv.

Det neste steget er å anslå byggemetode ut i fra område og byggeår. Lage en rask oversikt over den generelle tekniske tilstanden på boligen og deretter vurdere hvordan vedlikehold har vært opp igjennom årene.

Beliggenheten avgjør mest når det gjelder boligens verdi. Beliggenheten inkluderer alt som ligger rundt boligen som for eksempel:

Klima – Arbeidsplasser – Skoler – Barnehager – Butikker – Utsikt – Idrettsanlegg – Offentlig transport – Nærhet til bysentrum – +++

Gode råd i tillegg til en verditakst i Drammen

Velger du en dyktig byggekyndig takstmann, så vil han kunne gi deg råd om vedlikehold. han vil også kunne gi råd om hvor stor del av tomta som kan bygges ut, hva som er søknadspliktig og hva som kan bygges uten at du må søke.

Kontakt meg så tar vi en prat…

Takstmann Drammen
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Om oss

Hvordan bli takstmann?

Dersom du har erfaring fra byggebransjen, kan du bli takstmann i BMTF. Sjekk gjerne ut Mesterskolen for mer informasjon.