Eierskifterapport™

Tilstandsrapport for salg av bolig

Eierskifterapport™ er trygt for kjøper og selger


En Eierskifterapport™ er muligens din beste forsikring når du skal selge bolig. Den er enda tryggere for deg som kjøper bolig.

Takstmann Drammen

Nettopp derfor er det viktig at både kjøper og selger krever en Eierskifterapport™ ved salg av bolig.

Eierskifterapport™ levert av en BMTF byggmester er en slik tilstandsanalyse. Fordelene ved denne rapporten i forhold til andre rapporter er mange:

1. Eierskifterapport™ Oversiktlig:

Denne rapporten er svært oversiktlig for leseren, på forsiden av rapporten er det tilstandsgrader som viser med fargekoder i hvilken stand boligen er.

De fleste boliger som selges er gode, slik at det naturlig nok vil være flest grønne og blå tilstandsgrader. Grønne tilstandsgrader er ikke farlig. Dersom rapporten inneholder gule eller røde tilstandsgrader er det avvik i forhold til hva som kan forventes. Røde og gule behøver ikke å bety store kostnader, men det er viktig at kjøperen får opplyst om at boligen inneholder feil og mangler dersom dette er tilfellet.

2. Eierskifterapport™ Grundig:

Denne rapporten er en fagmann garanti. Det betyr at du kan være trygg på at det er en fagmann som har utført den. Byggmestrenes Takseringsforbund har avtale med utvikleren av rapporten om at kun deres medlemmer kan benytte en Eierskifterapport™. Dette betyr at det er en takstmann med byggmesterutdannelse som har utført rapporten.

En byggmester har minimum 6 års grunnutdannelse.

Dekker hele markedet:

Eierskifterapport™ finnes i flere versjoner. For alle typer eneboliger (også i rekke), flermannsboliger, eierleiligheter, andelsleiligheter og aksjeleiligheter.

Trenger du en takstmann i Oslo, kan du gå til portalen for takstmann-Oslo.

Er du i Østfold, så har du kanskje heller behov for en takstmann i Sarpsborg. Eller en takstmann i Fredrikstad.

Takstmann Drammen
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Om oss

Hvordan bli takstmann?

Dersom du har erfaring fra byggebransjen, kan du bli takstmann i BMTF. Sjekk gjerne ut Mesterskolen for mer informasjon.